MANČESTER JUNAJTED

Eriksen: Svi smo tužni zbog Ronalda, ali sada osjećamo da sistem funkcionira

Sada smo u dobroj situaciji, rekao je Danac

Kristijan Eriksen. Twitter

G. Š.

29.12.2022

Mančester junajted je upisao dvije pobjede u nastavku sezone, nakon Svjetskog prvenstva 2022. u Kataru. Nakon 2:0 protiv Barnlija u Liga kupu, jučer su "Crveni đavoli" s 3:0 pobijedili Notingem Forest u 17. kolu Premijeršipa. Dobra atmosfera na Old Trafordu navela je sve u i oko kluba da zaborave na Kristijana Ronalda (Cristiano), čiji su skandali obilježili prvi dio sezone. Portugalca ipak nije zaboravio Kristijan Eriksen (Christian Eriksen), koji je s poštovanjem pričao o CR7.

- Prije svega, moram reći kako smo svi tužni što Kristijano Ronaldo nije više dio kluba, rekao je Eriksen i dodao:

- Njegova ostavština u ovom klubu je nešto posebno. Jako sam sretan što sam imao priliku igrati s njim u mojoj karijeri.


Tablice omogućuje Sofascore

No, kada Danac priča o aktualnoj situaciji u Junajtedu jasno se između redova osjeti činjenica da je svima u svlačionici laknulo što nema više kamena spoticanja.

- Sada smo u dobroj situaciji. Početak sezone je bio dosta drukčiji i teži za nas. U nekim utakmicama smo previše griješili, ali mislim da smo se od tada posložili te da gradimo pravu ekipu. Osjeti se to u grupi, osjećamo da sistem funkcionira, a to je nešto u što morate vjerovati i mislim da to i radimo. Atmosfera je dobra, puno igrača se vratilo sa Svjetskog prvenstva i uklopilo u ekipu, a definitivno pomaže i pobjeđivanje u utakmicama, zaključio je Eriksen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.