BIVŠI SELEKTORI BIH

Robert Prosinečki se oprostio od Blaževića: Imali smo specifičan odnos, Ćiro je bio poseban

U Zagrebu je u 88. godini preminuo Miroslav Ćiro Blažević, a poseban je komentar dao i bivši selektor reprezentacije BiH Robert Prosinečki

Prosinečki: Ćiro i ja smo imali poseban odnos. Marko Lukunić / Pixsell - Patrik Macek / Pixsell

N. H.

8.2.2023

Od legendarnog trenera Miroslava Ćire Blaževića se oprostio i Robert Prosinečki.

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine je dao emotivan komentar na temu Ćire:

- Ma... Ja i on smo imali specifičan odnos. Legendarni moj Ćiro, jel'... Nevjerojatno mi je žao. Kroz toliko godina, moja čitava karijera je bila vezana s njim. Nevjerojatno mi je žao, ali nije nas iznenadilo. Nažalost, znali smo kako naš Ćiro već duže nije dobro, napala ga je bila teška bolest. Sućut svima - a nama ostaju uspomene na njega, puno puno uspomena i sjećanja na njega - rekao je Robert Prosinečki u razgovoru za net.hr i dodao:

- Pamtim samo sretne dane, kako ide ona pjesma. Ćiro je, bez daljnjeg, bio poseban. Nedostajat će nam nevjerojatno, svima će nam nedostajati, pogotovo nama koji smo ga viđali, koji smo mu bili blizu. To je jednostavno život. Posljednji put sam s njim razgovarao prije jedno mjesec dana. Rekao mi je samo da mu nije dobro. Živjeli smo blizu, viđali smo se ali evo, sad ga više nema - zaključio je bivši selektor Bosne i Hercegovine. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.