EKSKLUZIVNO ZA "AVAZ"

Slaven Bilić demantovao medije: Niko me nije zvao, neću biti selektor BiH

Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, poručio je sjajni hrvatski stručnjak

Bilić: Neće preuzeti "Zmajeve". Watford

23.6.2023

Fudbalska "A" reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez selektora nakon što su čelnici Fudbalskog saveza dogovorili sporazumni raskid saradnje s Farukom Hadžibegićem.

Nakon što je objavljeno da je Hadžibegić bivši, krenule su spekulacije o imenu novog selektora. Spominju se standardno, Vahid Halilhodžić, Sergej Barbarez, Amar Osim, tu je i ime aktuelnog selektora Bugarske Mladena Krstajića, a mnogo pažnje privuklo je jedno ime - Slaven Bilić.

Nekadašnji selektor Hrvatske je kasnije bilježio odlične rezultate, između ostalih, na klupi Lokomotive iz Moskve, Bešiktaša, Vest hema, Vest Broma...

Javnost u Bosni i Hercegovini se svidjela mogućnost da Bilić dođe na klupu "Zmajeva". Sjajni stručnjak se javio za "Avaz" i rekao šta misli o tome.

- Nije me niko zvao, a i da me zvao, ne bih mogao prihvatiti, jer imam neke druge planove - rekao je Bilić ekskluzivno za portal "Avaza".

Na konstataciju da je bh. javnost oduševljena samim povezivanjem Bilića sa "Zmajevima", hrvatski stručnjak je rekao:

- Godi mi što me se spominje. To je uvijek lijepo, ali imam druge planove - poručio je Slaven Bilić za portal "Avaza".

Bilić: Ima druge planove. Watford

Slaven Bilić je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Hajduk, mladu reprezentaciju Hrvatske, "A" selekciju Vatrenih, moskovsku Lokomotivu, Bešiktaš, Vest hem, Al Itihad, Vest Brom, Beijing Guan i Votford. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.