NE MOŽE INTERESANTNIJE

Ronaldo završio na poligrafu: Škakljiva pitanja nisu problem, ali pojedini odgovori su iznenadili

Glavno pitanje koje je privuklo pažnju mnogih bilo je da li bi mijenjao svoje medalje Lige prvaka za trofej na Svjetskom prvenstvu

Ronaldo na poligrafu. Screenshot/Youtube

N. H.

4.9.2023

Legendarni Portugalac Kristijano Ronaldo (Cristiano) u sklopu jedne promotivne kampanje odradio je poligrafsko testiranje. 

Glavno pitanje koje je privuklo pažnju mnogih bilo je da li bi mijenjao svoje medalje Lige prvaka za trofej na Svjetskom prvenstvu, na šta je Portugalac kratko odgovorio „ne“, a poligraf je ustanovio da je Ronaldo govorio istinu, što se možda i nije svidjelo njegovim navijačima iz domovine.

Također, na pitanje da li će Portugal osvojiti Svjetsko prvenstvo, odgovor je bio afirmativan, što je poligraf prikazao da nije baš tačno.

Ronaldo je potvrdno odgovorio i na pitanje da li je najbolji golgeter u historiji fudbala, nabrojivši broj postignutih golova u karijeri, uz šalu i provokaciju da su njegovi golovi snimljeni.

Dodao je i da je njegov gol makazicama u Ligi prvaka protiv Juventusa najljepši koji je postigao, uz objašnjenje nakon što poligraf to nije potvrdio.

Portugalac je odbio dati odgovor na samo jedno pitanje koje je glasilo „Da li je Sir Aleks Ferguson (Alex) najbolji trener?“, rekavši da to nije pošteno prema ostalim trenerima s kojima je radio.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.