PROMIJENIO IMIDŽ

Nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore iznenadio navijače bradom i dugom kosom

Nekadašnji napadač, danas u 45. godini, rodom iz Vinkovaca, odlučio se za drastičnu promjenu izgleda prije nekoliko godina

Nekadašnji fudbalski reprezentativac SCG, Danijel Ljuboja. Ligue 1

N. Č.

26.11.2023

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i Crne Gore, Danijel Ljuboja, iznendio je navijače na utakmici francuske Lige 1 između Strazbura i Marseja nevjerojatnom promjenom izgleda. Ljuboja je najviše nastupa ostvario za Strazbur, čiji je gost bio sinoć. 

Utakmica je završena bez pobjednika, ali Ljuboja je postao glavna tema razgovora zbog svog novog imidža.

Nekadašnji napadač, danas u 45. godini, rodom iz Vinkovaca, odlučio se za drastičnu promjenu izgleda prije nekoliko godina. S gustom bradom i dugom kosom, nije bio prepoznat od strane većine navijača sve do trenutka kada je službeni spiker prozvao njegovo ime, ostavljajući publiku u nevjerici.

Ovaj nekadašnji junak Lige 1 postao je trenutno viralan na društvenim mrežama, a i zvanična stranica francuske Lige 1 podijelila je njegovu fotografiju, pitajući, "Ko je ova legenda Lige 1?" uz zastavu Srbije. Ljuboja je iskoristio priliku da dijeli autograme i izvede početni udarac na utakmici, pokazujući da je i dalje omiljen među navijačima.

U Francuskoj je Ljuboja nosio dresove klubova poput Sošoa, PSG-a, Grenobla, Nice, i Lensa, a također je igrao u Njemačkoj za Štutgarta, HSV-a i Volfsburga, te u poljskoj Legiji. Njegovi prvi fudbalski koraci napravljeni su u rodnom Vinkovcima, gdje je igrao za Dinamo iz tog grada.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.