TREĆE POLUVRIJEME

Galatasaraj objavio fotografiju Ikardija s modricom, odgovorio im Džeko: Plaču za penalom, sramotno

Ne stišavaju se tenzije nakon odigranog derbija

Džeko: Imao verbalni sukob s Ikardijem. Platforma X

E. Ć.

24.12.2023

Fudbaleri Fenerbahčea i Galatasaraja su remizirali u velikom turskom derbiju odigranom u sklopu 18. kola Superlige (0:0), a susret je očito dobio treće poluvrijeme.

Nije viđen pretjerano uzbudljiv fudbal. Bilo je mnogo nervoze, prekršaja i prekida, te verbalnih sukoba, između kojih se izdvaja onaj Edina Džeke i Maura Ikardija (Icardi).

Sada je turski velikan objavio fotografiju svog napadača Maura Ikardija (Icardi) sa modricom ispod oka. Potom su prozvali osobe koje, kako kažu, manipulišu turskim fudbalom.

- Oni koji žele pravdu za sebe su nastavili da manipulišu turskim fudbalom na svaki način, a to se posebno vidjelo u večerašnjoj utakmici.

Sudijska je sramota kao i ljudi u VAR sobi i 26 kamera koje su prenosili ovu utakmicu i nisu vidjeli ono što se dogodilo Mauru Ikardiju. Nadamo se da će jednog dana biti sramota one što su doveli turski fudbal ovdje gdje je sada - naveli su iz Galatasaraja.

U Galati smatraju da su oštećeni za jedanaesterac kada je Aleksander Djiku (Alexander) faulirao Ikardija.

Sada se oglasio Džeko i odgovorio ljutom rivalu.

- Ikardi je glavom udario u stativu, a stavili su ga na Instagram i plaču za penalom... tipično za njih. Sramotno - poručio je Džeko.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.