POTVRDIO KLUB S KOŠEVA

Senijad Ibričić više nije sportski direktor Sarajeva

Upravni odbor kluba i v.d. direktor analizirali rad Ibričića, te donijeli odluku o jednostranom raskidu ugovora o saradnji

Senijad Ibričić. Fena

E. Ć.

3.6.2024

Senijad Ibričić više nije sportski direktor Sarajeva, potvrđeno je iz kluba s Koševa.

- Upravni odbor FK Sarajevo i Matijas Leterme Leterme (Mattias) v.d. direktor Fudbalskog kluba Sarajevo u proteklom periodu detaljno su analizirali rad Senijada Ibričića na poziciji sportskog direktora FK Sarajevo te su donijeli odluku o jednostranom raskidu ugovora o saradnji.

Upravni odbor i v.d. direktor zajedničkog su stava da je ova odluka u najboljem interesu FK Sarajevo, uvažavajući vrijednosti FK Sarajevo i želju za ostvarenjem postavljenih srednjoročnih i dugoročnih ciljeva FK Sarajevo.

Rukovodstvo kluba nastavlja aktivnosti na analizi protekle sezone, postignutih rezultata u WWIN Ligi i Kupu Bosne i Hercegovine, kao i generalnog funkcioniranja FK Sarajevo, nakon čega će biti donijete adekvatne odluke.

FK Sarajevo ostaje posvećen ostvarenju vizije stvaranja modernog i uspješnog evropskog kluba u skladu sa tradicijom FK Sarajevo i očekivanjima naših navijača - saopćio je FK Sarajevo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.