SMATRAJU GA ODGOVORNIM

BH Fanaticosi vulgarnom zastavom izvrijeđali predsjednika Rukometnog saveza BiH

Umičević na meti najvatrenije navijačke bh. grupe

Zastava kojom su BH Fanaticosi prozvali Umičevića. SPORTSPORT.BA

A. V.

19.3.2022

Najvatreniji bh. navijači, BH Fanaticosi, večeras su u tuzlanskom Mejdanu bodrili naše rukometaše u uzvratu predbaraža za SP protiv Grče.

Tom prilikom su imali poseban performans, gdje su vulgarnom zastavom izvrijeđali predsjednika Rukometnog saveza BiH Marinka Umičevića.

Na njoj je bio lik Umičevića montiran na tijelu svinje.


SVINJA marinko!

S obzirom na to da je svojim javnim nastupima, laganjem, blaćenjem, izvrtanjem činjenica, provokacijama, trovačkom i agresorskom politikom dotični "gospodin" definisao svoje životno stanište i ciljeve, a to je svinjac pun blata, ne ostaje nam ništa drugo nego da napravimo simbiozu. Slava Bosni!

Posted by BHFanaticos on Saturday, March 19, 2022

- S obzirom na to da je svojim javnim nastupima, laganjem, blaćenjem, izvrtanjem činjenica, provokacijama, trovačkom i agresorskom politikom dotični "gospodin" definisao svoje životno stanište i ciljeve, a to je svinjac pun blata, ne ostaje nam ništa drugo nego da napravimo simbiozu. Slava Bosni! - poručili su BH Fanaticosi.

Oni, baš kao i većina bh. javnosti, smatraju da je upravo Umičević glavni krivac za katastrofalno stanje u bh. rukometu.

Podsjetimo, naš tim je i uzvratu poražen od Grčke, čime je ostao bez plasmana u baraž za SP.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.