TRAVNIK

Otvorene prijave za šestu najveću "malu" utrku u BiH

Utrka će se održati 2. septembra u organizaciji Centra za edukaciju mladih

Najveća "mala" utrka. Pharmamed Travnik noćna utrka

FENA

2.6.2023

Otvorene su prijave za šesto izdanje Pharmamed Travnik noćne utrke koja će se održati 2. septembra u organizaciji Centra za edukaciju mladih (CEM), pod generalnim pokroviteljstvom Pharmameda d.o.o.

Kako su saopćili organizatori, takmičari se mogu prijaviti putem web stranice www.travniknocnautrka.ba.

Mnogi noviteti

Budući da mora zadovoljiti epitet najveće male utrke u BiH, organizator ove godine najavljuje novitete.

Utrka je već poznata kao događaj koji okuplja cijele obitelji, a ove godine organizator ide stepenicu više i uvodi Family prijave za roditelje i djecu. Tako će cijele obitleji imati priliku da zajedno istrče travničku peticu i stvore uspomene koje će pamtiti cijeloga života, a Family prijava ima i poseban Family startni paket.

A za bračne i zaljubljene parove koji žele zajedno istrčati travničku peticu i podijeliti nezaboravne trenutke, tu su Couple prijave koje također uključuju posebne startne pakete s posebno dizajniranim dry skin učesničkim majicama.

Brojne nagrade

Nagradni fond za ovogodišnju utrku je 4.000 KM – 1.000 KM za osvojeno prvo mjesto, 600 za drugo i 400 za treće mjesto u muškoj i ženskoj kategoriji.

CEM je pripremio i utrku za najmlađe u četiri uzrasne kategorije, pod generalnim pokroviteljstvom Helen Doron English Travnik. Prijave za Helen Doron Kids' Fun run, za djecu uzrasta od 4 do 11 godina, bit će otvorene uskoro.

Svi posjetitelji Pharmamed Travnik noćne utrke moći će posjetiti i Expo zonu, u kojoj će saznati sve što ih zanima o proizvodima i uslugama sponzora utrke, okušati se u fitness battle, isprobati relax masažu, provjeriti indeks tjelesne mase i uživati u brojnim drugim sadržajima koje su pripremili sponzori utrke.

I ove godine utrka je posvećena zaštiti djece i mladih od izloženosti alkoholu, kroz njegovu laku dostupnost, niske cijene i nekontroliranu promociju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.