BROJNI KOMENTARI

Dodik komentarisao Đokovićeve rezultate, pa izazvao reakcije na društvenim mrežama: "Još uvijek pokušava da se opere"

"Ukopavaš se Milorade, ukopavaš", samo je jedan od brojnih komentara

Đoković i Dodik. AP - Avaz

S. S.

17.7.2023

Brojne su reakcije na društvenim mrežama nakon što je predsjednik RS Milorad Dodik prokomentarisao rezultate tenisera Novaka Đokovića na Twitteru. Posebno su zanimljive reakcije iz susjedne Srbije, s obzirom na Dodikov nastup na RTS-u i vrijeđanje porodice Đoković koje je izazvalo oštre reakcije u toj zemlji. 

Podsjetimo, Dodik je Đokoviću prvo čestitao ulazak u Finale Vimbldona.

-Čestitam ulazak u finale Wimbeldona. Sjajnom igrom nastavlja da pomjera granice u tenisu. Ulaskom u finale bit će u prilici da nas obraduje osvajanjem 24. grend slema - poručio je Dodik.

Dodik Đoković - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1

Nakon poraza u finalu Vimbledona, Dodik je poslao novu poruku Đokoviću.

-Poštovani, napravili ste sjajnu seriju rezultata i ulaskom u finale najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu ostvarili ste historijski uspjeh. Iako je željeni rezultat izostao u finalu, pokazali ste svojim sportskim umijećem, kao i mnogo puta do sada, zašto ste najbolji teniser svih vremena. Svim ljubiteljima "bijelog sporta" širom svijeta priuštili ste nezaboravne trenutke tokom cijelog turnira, a sve nas u RS, koji za Vas zdušno navijamo, činili ponosnim i srećnim. Hvala Vam što ste nepresušni izvor inspiracije i zvijezda vodilja svim mladim generacijama. Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i da još puno godina gospodarite svjetskim teniskim terenima - zaključio je Dodik.

„Mile još uvijek pokušava da se opere“, „Otkad su Mile i Nolo na „vi“? Od ciganije?!“, „Ukopavaš se Milorade, ukopavaš“, samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.