AMKO KOMERC

Pozivamo vas da kupite „Savršene čarape“ i podržite osobe s Down sindromom

Ukoliko i vi želite dati podršku osobam s Down sindromom, onda su „Savršene čarape“ pravi izbor, iste možete pronaći u marketima Amko komerca

Pozivamo vas da kupite „Savršene čarape“ i podržite osobe s Down sindromom. Amko komerc

Marketing

18.3.2024

Amko komerc nastavlja sa kampanjom „Podijeli ljubav“, koja ima za cilj razbijanje predrasuda, podizanje svijesti o potrebam različitih kategorija našeg društva i prije svega humanitarnu komponentu kojom će pomoći rad različitih udruženja i ustanova. U susret obilježavanju dana osoba sa Down sindromom, kampanju su usmjerili upravo na podizanje svijesti o Downovom sindromu.  

Svjetski dan osoba s Downovim sindromom obilježava se svake godine 21. marta, a svi im simbolično možemo dati podršku noseći tog dana rasparene, šarene čarape. Njihova rasparenost simbolizira različitost i jedinstvenost.

Od 18. marta u Amko marketima potražite vaše „Savršene čarape“ i dajte svoj doprinos unapređenju uvažavanja različitosti u društvu. Kupovinom ovih „Savršenih čarapa“ u vašem najbližem marketu Amko, svoj novac donirate za podršku rada Udruženja „Budi mi drug“ Ilijaš. 

Pozivamo vas da svi zajedno, na ovaj simboličan, ali i na sve druge načine, doprinesemo razbijanju predrasuda i podizanju svijesti o potrebama osoba s Down sindromom. „Koga briga“, „Tvoja briga“, „Savršeni na drugačiji način“, „Različiti“, „Šta je zaista važno“ – poruke su naših „Savršenih čarapa“. Podijelimo ljubav zajedno, obucite šarene čarape kako bi simbolizirali različitosti, koje su baš kao i čarape, prepune šarenila i boja. U izradu ovih čarapa utkano je mnogo emocija, pažnje i želje da svijetu pošaljemo snažne poruke. Stoga, ako već niste, obujte različite čarape i postanite dio #podijeliljubav kampanje koja osobama s Downovim sindromom pokazuje da nisu sami“, kazala je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.