ROMANTIČNA KOMEDIJA

Predstava „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“ u BKC Sarajevo

Romantična komedija stiže u BKC Sarajevo 28. marta 2024. godine, uz podršku kompanije m:tel. Glume Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović

Predstava „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“ u BKC Sarajevo. m:tel

Marketing

18.3.2024

Romantičnu komediju „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“, sada ima priliku da pogleda i sarajevska publika, i to 28. marta 2024. godine u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20 časova.

Riječ je o predstavi u kojoj jedna sasvim obična žena traži savršenu ljubav, a po tekstu Dušana Jankovića i u režiji Miše Obradovića, ovaj komad nas podsjeća na sve izazove ali i velika zadovoljstva kroz koje u potrazi za idealnom vezom prolazimo. Kompanija m:tel prijatelj je održavanja ove regionalno atraktivne predstave, s Natašom Aksentijević i Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama. 

Predstava „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“ u BKC Sarajevo. m:tel

Ovaj uigrani glumački dvojac s predstavom „Kako sam se nadala dobro se nisam udala“ osvaja srca publike cijelog regiona, a krajem mjeseca i sarajevska publika ima priliku da pođe na ovo ugodno putovanje smijeha, ljubavi i romantike.

Karte za predstavu mogu da se kupe u Disk music shop-u, biletarnicama Bosanskog kulturnog centra i Plato Skenderija, te putem portala kupikartu.ba

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.