SAJAM NAMJEŠTAJA U ZETRI

Sve je spremno za početak 7. Međunarodnog sajma namještaja Sarajevo4walls – s4w 2024

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 25.04. do 28.04.2024. godine u Zetri

Sve je spremno za početak 7. Međunarodnog sajma namještaja Sarajevo4walls – s4w 2024. Sarajevo4walls

Marketing

22.4.2024

Sajam će biti održan unutar kompleksa Olimpijske dvorane Zetra u Sarajevu u periodu od 25.04. do 28.04.2024. godine, u organizaciji agencija Profi Team i Spiritus iz Sarajeva.

U Sarajevu se po sedmi put održava međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera pod nazivom SARAJEVO4WALLS – S4W 2024.

Sarajevo će ponovo biti sajamski centar iz oblasti drvne industrije i namještaja nakon godinu dana čekanja.

Na Međunarodnom sajmu namještaja SARAJEVO4WALLS u Bosni i Hercegovini predstavlja se cijela drvna industrija – od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. U ovaj sajam spada i uređenje enterijera, kao i promocija proizvoda svih pratećih industrija – proizvođača najrazličitijih repromaterijala koji se koriste u proizvodnji namještaja.

Posjetioci će imati mogućnost vidjeti kompanije koje dolaze iz Bosne i Hercegovine kao i nekoliko država regije i Evrope koji imaju svoja predstavništva u BiH. 

Sve je spremno za početak 7. Međunarodnog sajma namještaja Sarajevo4walls – s4w 2024. Sarajevo4walls

Na sajam se, kao učesnici, vraćaju brojne renomirane kompanije što potvrđuje kvalitet sajma SARAJEVO4WALLS, ali dolaze i nove kompanije, što također govori da je sajam postao veoma bitan i prepoznatljiv kao brend u regionu, te je postao regionalni centar za plasman namještaja na tržište.

Na sajmu su planirane i dodatne sajamske aktivnosti, panel diskusija koja je planirana drugi dan sajma, 26.04.2024. godine od 10:30 časova u organizaciji kompanije FSC Adria Balkan sa temom:

„FSC u Bosni i Hercegovini: put ka održivosti i poslovnoj konkurentnosti“

Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam od 25.04. do 28.04.2024. godine u Zetri i pogledaju najbolje od najboljeg što nudi drvna industrija Bosne i Hercegovine kao i svjetski poznate brendove namještaja koji će se predstaviti na sajmu.

Posjetioci će biti u mogućnosti iskoristiti velike sajamske popuste koje su obezbjedili izlagači na sajmu. Veliki broj posjetioca će biti nagrađen i prigodnim poklonima prilikom kupovine ulaznica za sajam, koje su obezbjedili organizatori i izlagači sajma.

Organizatori sajma SARAJEVO4WALLS nastavljaju sa humanitarnim radom te će se i ove godine dio sredstava od ulaznica proslijediti u humanitare svrhe kao i svih prethodnih godina.

Organizatori sajma, agencije PROFI TEAM i SPIRITUS se zahvaljuju Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo, kompaniji ZIRAAT BANK BH kao partneru sajma, svim medijskim partnerima koji su dali veliki doprinos promociji sajma, kao i svim izlagačima koji su dio ovog jednistvenog regionalnog događaja.

Sve informacije o sajmu možete pronaći na facebook profilu sajma sarajevo4walls.sajam i instagram profilu sarajevo4walls.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.