PREMIJERNO U BIH

Elvedina Muzaferija i ASA CENTRAL osiguranje predstavili osiguranje naočala

Novi proizvod osiguranja

Elvedina Muzaferija i ASA CENTRAL osiguranje predstavili osiguranje naočala. ASA CENTRAL osiguranje

Marketing

23.4.2024

Naočale su predmet koji primarno koristimo za ispravljanje lošeg vida te zaštitu od sunca. Koriste se i kao žaštita od vjetra, prašine, snježnog odsjaja i dr. Naočale osim funcionalnosti i zdravstvenih razloga, zadnjih desetljeća postale su modni dodatak te sastavni dio imidža mnogih. Elvedina Muzaferija, najuspješnija bh. skijašica i ambasadorica ASA CENTRAL osiguranja, osim prefesionalnih skijaških naočala, ljubiteljica je i sunčanih naočala. Upravo zato je svoj novi model naočala brenda Oakley odlučila osigurati u ASA CENTRAL osiguranju i službeno je prva osoba koja je ugovorila osiguranje naočala u Bosni i Hercegovini.

Igraj i osvoji sunčane naočale osigurane u ASA CENTRAL osiguranju
U tijeku je nagradna igra na Instagram profilu ASA CENTRAL osiguranja, Elvedine Muzaferije i Oakley store Sarajevo, koji ti poklanjaju model naočala brenda Oakley, koje su osigurane u ASA CENTRAL osiguranju. Više o nagradnoj igri saznaj ovdje.

Prvo i jedino osiguravajuće društvo u BiH koje nudi osiguranje naočala
Nočale se mogu lako oštetiti, odnosno stakla slomiti zbog nepažnje ili nesretnog slučaja, što stvara nepotreban dodatni trošak. Iz tog razloga su u ASA CENTRAL osiguranju omogućili klijentima proizvod osiguranje naočala. ASA CENTRAL osiguranje je prvo i jedino osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje nudi osiguranje sunčanih naočala i osiguranje dioptrijskih naočala. Mogu se osigurati putem više od 200 ASA CENTRAL prodajnih mjesta ili na ASA CENTRAL webshopu u 10% online popusta.

Šta osiguranje naočala pokriva?
Troškove popravka ili zamjene dijelova (stakala) sunčanih ili dioptrijskih naočala.

Uslov: račun kupljenih naočala do tri dana starosti
Polica se može ugovoriti ovisno o vrijednosti osiguranog predmeta uz navedeni broj računa kupljenih naočala do tri dana starosti, čiji je vlasnik fizička ili pravna osoba sa sjedištem, odnosno boravištem u Bosni i Hercegovini.

Koliko iznosi premija osiguranja?
Obračun premije osiguranja se vrši na godišnjem nivou i ovisi o nabavnoj cijeni naočala. Cijene naočala se najčešće kreću od 150-1500 KM, ovisno o vrsti naočala i brendu. U skladu s tim, putem ASA CENTRAL webshopa mogu se osigurati naočale uz 10% online popusta za već od 18,00 KM godišnje. Klikni ovdje i kupi online osiguranje naočala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.