EUROFARM CENTAR

Predstavljeno novo rukovodstvo Eurofarm Centar Poliklinike

Eurofarm Centar Poliklinika posluje od 2000. godine te predstavlja jedan od prvih privatnih polikliničkih centara u BiH

Predstavljeno novo rukovodstvo Eurofarm Centar Poliklinike. Eurofarm Centar

Marketing

24.5.2024

U ugodnoj atmosferi u prostorijama ASA Insituta, na druženju svih uposlenika Eurofarm Centar Poliklinike, predsjednik Upravnog odbora, gospodin Feđa Morankić, svečano je predstavio novog izvršnog direktora, gospodina Emira Seleskovića.

Eurofarm Centar Poliklinika posluje od 2000. godine te predstavlja jedan od prvih privatnih polikliničkih centara u BiH. Danas Eurofarm Centar Polikliniku čini 7 poliklinika u Sarajevu, Visokom, Goraždu, Bugojnu, Varešu i Trebinju te laboratorije u Sarajevu, Međugorju i Vitezu.

Istaknuto je da dosadašnja praksa Asa Grupe će biti nastavljena kada je u pitanju širenje poslovanja, te promjene koje su nastupile u narednom preiodu donose širenje mreže poslovnica/poliklinika, kao i podizanje usluga na jedan viši nivo.  

Predstavljeno novo rukovodstvo Eurofarm Centar Poliklinike. Eurofarm Centar

Gospodin Emir Selesković, sa svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom i dokazanim uspjesima u menadžmentu u privatnom sektoru donosi novu perspektivu i dinamiku u Eurofarm tim. Njegovo imenovanje je još jedan korak unapređenju naših operacija i postizanju strateških ciljeva“, izjavio je gospodin Feđa Morankić, predsjednik Upravnog odbora Eurofarm Centra i predsjednik Uprave ASA CENTRAL osiguranja d.d.

Ovo partnerstvo predstavlja važan korak naprijed za Eurofarm centar i osigurava stabilnost i kontinuirani rast.

U narednom periodu, fokusirat ćemo se na daljnje jačanje naših kapaciteta i unapređenje poslovnih procesa, s ciljem postizanja još većeg uspjeha i zadovoljstva naših klijenata i zaposlenika“, izjavio je gospodin Emir Selesković.

ASA CENTRAL osiguranje je tržišni lider na tržištu osiguranja, poznat po svom velikom i uspješnom iskustvu u restrukturiranju. Stručnost i inovativni pristup donose novu energiju i viziju u Eurofarm Centar Polikliniku, čime se dodatno jača pozicija na tržištu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.