MTEL

Pogledajte snimak panel-diskusije „Prevencija nasilja i negativnih posljedica u online okruženju“

„Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu.“

Pogledajte snimak panel-diskusije „Prevencija nasilja i negativnih posljedica u online okruženju“. Mtel

Marketing

27.5.2024

U okviru društveno odgovorne kampanje, kompanija m:tel uz partnersku podršku UNICEF-a u BiH i Plavog telefona, organizovala je panel-diskusiju, ovog puta u Tuzli, na temu „Prevencija nasilja i negativnih posljedica u online okruženju“.

Ovo je druga u nizu panel-diskusija, s ciljem da se stručnjaci iz ove oblasti povežu s roditeljima i obrazovnim institucijama kako bismo zajednički stvorili sigurnije online okruženje za sve, a naročito najmlađe korisnike.

Snimak panel-diskusije, koja je održana 16. maja 2024. godine u Tuzli pogledajte u nastavku.

U ovoj panel-diskusiji su učestvovali socijalni pedagog Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Tuzli dr Lejla Kuralić-Ćišić, psiholog i savjetnica na Plavom telefonu Maja Kovačević, direktorka organizacije „World Vision” u BiH Dragana Bulić i inspektor iz Odsjeka za seksualne delikte, maloljetničku delinkvenciju i nasilje u porodici MUP-a Tuzlanskog kantona Elmin Husanović.

Pogledajte snimak panel-diskusije „Prevencija nasilja i negativnih posljedica u online okruženju“. Mtel

Naredne panel-diskusije biće održane 29. maja 2024. godine u 14 časova u Mostaru, u prostoru INTERA tehnološkog parka, a dan kasnije 30. maja u 13 časova u Trebinju u Kulturnom centru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.