RUN&MORE WEEKEND

Divljim kanjonom Vrbasa, preko mističnog Kastela do najbrže trkačke staze u BiH

Divljim kanjonom Vrbasa, preko mističnog Kastela do najbrže trkačke staze u BiH

Divljim kanjonom Vrbasa, preko mističnog Kastela do najbrže trkačke staze u BiH. Run&More Weekend

Marketing

30.5.2024

Tri, dva, jedan... Sve boje avanture u Banjaluci su spremene. Bojiš se?
Avanturisti sa svih starana svijeta kucaju na vrata Banjaluke. Povezuje ih brzina, snaga, hrabrost, sloboda… i jedan junski početak u Banjaluci.

Na zelenoj, prozračnoj i zvanično najbržoj stazi u BiH svoje najbolje kilometre osvajaće hiljade elitnih trkača i rekreativaca. “Vivia Run & More Weekend” nudi teren idealan za pomjeranje vlastitih granica, ali i postizanje olimpijskih normi. Rekordni razultat (1:02:31), koji je u gradu na Vrbasu postigao je Paul Tiongik iz Kenije, a koji čeka da bude oboren. Sertifikat AIMSA-a. I više... Metromedia RMC Polumaraton (1-2. јun) slavi deseti rođendan i časti ekipu. Trkači na 21 km mogu računati na deset novčanih nagrada u muškoj i ženskoj kategoriji, a najbrži Banjalučanin i najbrža Banjalučanka i na robne nagrade. Odmah na startu svi osvajajaju kotizacije za najluđu Nectar Color Fun Run i trkačke pakete bogate poklonima sponzora. 

Divljim kanjonom Vrbasa, preko mističnog Kastela do najbrže trkačke staze u BiH. Run&More Weekend

Vidimo se u oblaku boja?
Jedinstven festivalski koncept na Balkanu donosi adrenalinsku avanturu svim generacijama. Uz centralni Metromedia RMC Banjaluka Polumaraton (2. juna) trčimo Imlek RMC 10k i G-Drive 5k Team Run. Školarci i predškolci na stazi su u okviru Intersport School Run i Tropic Bambini Maratona (1. juna). Djevojčice i dječaci do 7 godina starosti obavezno trče u društvu roditelja, staratelja ili volontera.

Divljim kanjonom Vrbasa, preko mističnog Kastela do najbrže trkačke staze u BiH. Run&More Weekend

Hoće neko na basket?
Svaki učesnik festivala ima priliku da podrži razvoj sportske kulture među generacijama koje rastu zagledane u pametne telefone – doniranjem 2 KM ili prodajom osvojenih kilometara zdravlja. Novac usmjeravamo Pokretu „Marina Maljković“ koji na košarkaški teren izvodi djevojčice iz Banjaluke. Na kraju pravimo veliku prijateljsku utakmicu. Svi ste pozvani.

Prijatelji festivala su: Vivia, Metromedia Group, Imlek, G Petrol, Sport Vision, Tropic, Intersport, Nektar, Mtel, NLB banka, Predsjednik Republike Srpske, Ministarstvo prosvjete Republike Srpske i Grad Banjaluka.

Idemo do Vrbasa? Danas je taj dan
Opasani bedemima vlastitoh duha adrenalinsku avanturu možete upotpuniti na Svjetskom rafting prvenstvu u jedinstvenom kanjonu Vrbasa, i to od 27. maja do 2. juna. Neka proljećna eksploziju sporta, zabave i boja upiše Banjaluku i na vašu mapu nezaboravnih gradova, i vraćajte joj se poput raftera sa svih kontinenata. Uz pjenušave slapove i bukove, koji doživljaj pretaču od idiličnog mira do vrhunskog uzbuđenja, osjetite pravu avanturu.

I Još...

U prelijepom okruženju grada bogate istorije, kulture i zelenih površina, nećete pronaći samo sportski izazov, već i priliku za sjajan noćni provod uz koncerte na otvorenom, ćevap svih ćevapa, osvježenje iz najiskusnije pivare u BiH.

Jeste li već rezervisali smještaj? Požurite!
Cijeli svijet avanturista u junu je u Banjaluci. Pa, i oni na dva točka. Sedmi po redu Moto Fest, Banjaluka 2024, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“ biće održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Život i vožnja po svojim pravilima, Old Skul (stara škola) vrijednosti i nepisani bajkerski kod. Na prvom mjestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša je uvijek poštovanje i čast! Zato ove godine, Moto Fest ponosno vozi pod parolom: "Live, Ride & Respect!“!

Sve što se sudari donosi štetu, osim pozitivnih energija. Vidimo se u oblaku zabave!

Run and More Community

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.