BIH

U Cazinu uspješno organizovani „5. Moto susreti“

Gradom defiliralo više stotina bajkera

S. J.

5.8.2014


U organizaciji Moto kluba "Unamotori", u Cazinu su održani "5. Međunarodni moto susreti", na kojima je nastupilo više stotina bajkera iz nekoliko država.

 

Organizacija "Moto susreta" bila je izvanredna, a sami učesnici i ljubitelji dvotočkaša, kao i brojni građani općine Cazin, mogli su uživati u brojnim sadržajima.

 

Nakon defilea bajkera kroz grad, na parkingu ispred TC "Ljiljan" održan je "stunt show" - ekstremne akrobacije s motociklom, gdje je Matej Blenc iz Hrvatske izveo sjajan šou.

 

On je u toku pola sata pokazao veliku vještinu na motoru, čime je oduševio sve prisutne. Centralni događaj Moto susreta održan je u Starom srednjovjekovnom gradu "Ostrožac", gdje se po broju okupljenih građana, ovogodišnja "motorijada" svakako može porediti s popularnom "Cazinskom paprikašijadom".

 

Organizacija je bila besprijekorna, ulaz je bio slobodan, a svi prisutni odlično su se zabavljali do duboko u noć uz nastup "Aquarius benda" i "Okus meda". Neizostavne su bile i tradicionalne moto igre, koje su uveličale ovu vrhunsku zabavu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.