BIH

Savez za promjene: Stevandić ne može držati lekcije o patriotizmu

Srna

25.2.2018

Savez za promjene (SZP) smatra da lekcije o patriotizmu i poštenju ne može držati predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, te poručuje da se njihovi kandidati bore da ljudi poput njega u oktobru odu s političke scene.

U saopćenju iz SZP-a navode da je Stevandić danas ponovo "svoje blato bezuspješno pokušao prebaciti na Savez za promjene" i, da ima imalo savjesti, obraza i morala "sakrio bi se od svjetlosti dana".

- Lekcije o obrazu i moralu sigurno ne može držati Stevandić, onaj o kojem je sve rekla porodica ubijenog inspektora Miodraga Šušnice. Lekcije o patriotizmu svakako ne može držati Nenad Stevandić o čijem patriotizmu sve govori njegov iskaz haškim istražiocima koji su objavili mediji, a u kojem se ogavno obrušio na one koji su istinski stvarali Republiku Srpsku, dodaje se u saopćenju.

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić saopćio je danas da je za Ujedinjenu Srpsku neprihvatljiv koncept Saveza za promjene na predstojećim izborima i njihovi predloženi kandidati za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica i Mladen Ivanić za srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Koncept Ujedinjene Srpske i strateški pravci vezani za budućnost Republike Srpske ne mogu podržati kandidate Saveza za promjene jer njihov koncept ne govori o zaštiti subjektiviteta, suvereniteta i ustavno-pravnog položaja Republike Srpske, rekao je Stevandić na konferenciji za novinare u Banjoj Luci.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.