Niko od poslanika nije se s njim sastao

Davor Dragičević tvrdi da neće biti izbora u oktobru ukoliko se ne riješi ubistvo njegovog sina

Fena
20.06.2018 13:37

Foto: Arhiv

Davor Dragičević i dalje tvrdi da neće biti oktobarskih izbora ukoliko se do oktobra ne razriješi, kako tvrdi, ubistvo njegovo sina Davida.

- Izbora neće biti, poslije oktobra neće biti ničega, a svi političari neka vide šta će. Svima je sve jasno ko su saučesnici i ubice u predmetu teško ubistvo Davida Dragičevića. To je RS i svi koji iza nje stoje - ustvrdio je on.

Razočaran je što je izvještaj Anketnog odbora u vezi sa slučajem stradanja njegovog sina tek 23. tačka dnevnog reda sjednice entitetskog parlamenta.

- Izgleda da je u RS sve preče od ubistva mog djeteta - ustvrdio je on i dodao da se ne boji za svoj život i da želi pravdu i za to će ići do kraja.

Iako već drugi dan dolazi ispred zgrade parlamenta RS u vrijeme zasjedanja, niko od poslanika nije se s njim sastao.

- Ne treba me niko primati. Imam svoj put, oni svoj - dodao je Dragičević, koji je i danas u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka predao krivične prijave zbog, kako smatra, ubistva njegovog sina.

Optužuje policiju i tužilaštvo da to prikrivaju. Vrh policije RS je protiv Dragičevića podnio tužbe za klevetu, a on je tužilaštvu dostavio više od dvije hiljade prijava u kojima se navodi da je David Dragičević, koji je nestao 18. marta, a pronađen 24. marta, ubijen.

NA VRH