MURAL

Poruke Luki Modriću iz Mostara: I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata!

Bljesak.info
03.07.2018 20:57

Bljesak.info

Poruke protiv hrvatskog kapetana Luke Modrića osvanule su ponovno u Mostaru.

U noći s ponedjeljka na utorka veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici išaran je natpisima "I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata" i "Govno maleno".

Jedva punoljetan današnji hrvatski kapetan, odigrao je sjajnu sezonu 2002/03. u 'Plemićima' , čime je zaslužio naslov "Igrača sezone BiH", a Zrinjski najviše njemu može zahvaliti što je tada izborio opstanak. Modrić je uvijek isticao da mu je iskustvo u Zrinjskom bilo neprocjenjivo i da je u gruboj BeHa ligi sazrio kao igrač, a poznata je njegova izjava: "Ako prođeš u toj ligi, možeš igrati bilo gdje."

Zbog svega ovoga, navijači Zrinjskog su u Vukovarskoj ulici u Mostaru, Modriću u čast napravili veliki mural. Podsjetimo, sud u Osijeku osudio je bivšeg izvršnog direktora Dinama na šest i pol godina zatvora zbog utaje poreza i izvlačenja profita od transfera igrača.

"Šef hrvatskog nogometa dobio zatvorsku kaznu", piše BBC i ističe da se suđenje bivšem izvršnom direktoru Dinama dotaknulo i igrača Reala Luke Modrića koji je optužen za krivokletstvo.

Veznjak Kraljevskog kluba osumnjičen je za davanje lažnog iskaza na suđenju, kada je upitan za transfer iz Dinama u Tottenham 2008. Britanski javni servis podsjeća da su navijači Dinama godinama upozoravali kako Mamić i njegovi ljudi koriste klub za osobno bogaćenje.

Skandal je internacionaliziran 2016. kada su najijači hrvatske nogometne reprezentacije bacili baklje na teren tijekom održavanja Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj, piše BBC.

Dpa o Mamiću piše kao o "nogometnom mogulu" koji je u utorak, dan uoči izricanja presude otišao u susjednu BiH, čiji je državljanin. I njemačka novinska agencija prenosi da bi Modrić, bude li osuđen za krivokletstvo, mogao dobiti pet godina zatvora. "Modrić je pred sucima promijenio iskaz koji je dao u istrazi i u međuvremenu je optužen za krivokletstvo", navodi dpa. 

  • Foto: ( Bljesak.info)

Oglasi

NA VRH