NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Kilometarske kolone na granicama

Avaz.ba

22.7.2018

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog s lica mjesta donosi detalje na kojim su graničnim prijelazima duga zadržavanja.

Danas otkrijte i koji je projekt podržala Evropska energetska zajednica i zašto je on značajan za našu državu.

Pročitajte i zašto je Općina Velika Kladuša dobila negativno mišljenje Ureda za reviziju institucija u FBiH, kako je zapošljavao načelni Fikret Abdić i na šta je još neprimjereno trošen budžetski novac.

U razgovoru za „Dnevni avaz“ analitičar Inicijative za evropsku stabilnost iz Berlina Adnan Ćerimagić otkriva kakva su razmišljanja evropskih lidera o BiH.

Također, saznajte o nelogičnostima u zakonskim odredbama koje uskraćuju prava invalidima u FBiH i zašto ih vlast ne mijenja već 20 godina, kao i s kakvom se agonijom susreću semberski uzgajivači pšenice.

Ne propustite pročitati koliko je nagrada dobio film „Žaba“ na Pula Film Festivalu i kakva je reakcija na to Ademira Kenovića, ali i gdje spas od vrućina pronalaze u Tuzli.

Pročitajte i u kojem je gradu jučer boravila „Avazova“ turistička patrola i koje je to mjesto spokoja.

Donosimo i priču o velikom druženju dijaspore u Konjević-Polju.

Na stranicama Crne hronike donosimo detaljan izvještaj sa protestnog skupa „Pravda za Dženana“, a naša ekipa boravila je i u naselju Donje Stupne gdje je živio nastradali Luka Skopljak, čije je tijelo izvučeno iz olupine kombija koji je sletio u Vrbas.

Na sportskim stranama pročitajte hoće li Evropska liga donijeti glavobolju Sarajevu, kao i detaljan izvještaj sa utakmice Željezničara protiv GOŠK-a i saznajte ko je bio na tribinama.

Saznajte i zanimljivi put koji je prešao fransucski reprezentativac Ngolo Kante, ali i koji su novi problemi s kojim je suočen KK „Bosna“.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan redovni prilog „Panorama“ s ekskluzivnim intervjuima sa Hanom Kovačević, Snežanom Savić, Đorđem Kukoljicom...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.