PORUKE

Konaković žestoko odgovorio Bakiru i Aljoši: Vi nas kao prepadate i prijetite! Mangupski baš. K'o u ratu što ste mangupi bili, obojica!

Piše: Avaz.ba

31.10.2018

Predsjednik stranke Narod i pravda Elmedin Konaković reagirao je na društvenim mrežama na izjave koje je dao ministar unutrašnjih poslova FBiH i član Predsjedništva SDA Aljoša Čampara. 

Naime, Čampara je gostujući na N1 u emisiji Dan uživo kazao da postupak lijevo orijentiranih stranaka koje ne žele u koaliciju sa SDA predstavlja "izrugivanje volje građana", i dodao da "ako neko misli da ćemo to gledati skrštenih ruku, Boga mi se varaju".

Konaković je na ove izjave reagirao na Facebooku.

- Prvo nam je aktuelni član Predsjedništva BiH poručio kako je opasno formirati vlast bez SDA, a danas je ministar FMUP-a također poručio da "to ne preporučuje nikome" te da "neće sjediti skrštenih ruku".

Istovremeno pripadnici FMUP-a istražuju odluke koje sam kao premijer Vlade KS potpisivao, rade to po ko zna koji put, dodjelu sredstava rezerve sportskim klubovima - navodi Konaković.

Dodao je da su sve odluke donesene u skladu sa zakonskim propisima.

- Svoj posao ne radite, migranti, sigurnosna situacija i niz drugih problema, a vi nas kao prepadate i prijetite! Mangupski baš. K’o u ratu što ste mangupi bili, obojica" - napisao je Konaković.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.