NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Izbezumila me slika na porno-stranici

Donosimo i najzanimljivije detalje sa sastanaka lidera bh. bloka s predsjednikom Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudinom Radončićem

Avaz.ba

30.11.2018

„Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju između ostalog donosi ispovijest Bišćanske Sanje Cerić, djevojke sa seks-snimaka. Samo u „Dnevnom avazu“ čitajte kroz kakvu agoniju je prošla ova Bišćanka.

Saznajte zašto građani nisu zaštićeni od sezonskog virusa gripe.

Danas je presuda Naseru Oriću, ratnom komandantu odbrane Srebrenice. Naši novinari bit će na licu mjesta i iz minute u minutu izvještavati s izricanja presude. Budite uz naš portal avaz.ba.

Donosimo i najzanimljivije detalje sa sastanaka lidera bh. bloka s predsjednikom Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudinom Radončićem.

Za „Dnevni avaz“ govorio je Edin Forto, kandidat Naše stranke za premijera Kantona Sarajevo. Čitajte šta kaže o odlazećoj vlasti.

U današnjem izdanju objavljujemo i ko su potencijalni kandidati za Dom naroda BiH.

Nova šokantna priča dolazi s Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu. Šta je Sebiji Izetbegović poručila Altijana Medić.

Objavljujemo i priču o neobičnom gestu oftalmologa Bojana Kozomare iz Banje Luke. Čitajte zašto je Martin Pamer, ambasador Austrije u BiH, izabrao Centar za srce u Tuzli prije klinike u Beču.

Novinari Crne hronike donose detalje optužnice protiv Omera Đikanovića, koji je ukrao 14.000 KM pa podmetnuo požar u firmi.

Donosimo i šokantnu priču o razbojničkom paru koji je drogirao žrtve tabletama pa im pljačkao kuće.

Hajdemo u planine - čitajte sve o koncertnom „okršaju“ Brene i „Dugmeta“ na Jahorini i Bjelašnici te šta o tome kažu Šemsa Suljaković, Jasna Gospić, Halid Bešlić, Dragan Marinković Maca, Nazif Gljiva.

Na sportskim stranicama možete pročitati šta to Amara Osima dijeli od povratka na Grbavicu, odnosno u Fudbalski klub Željezničar.

Donosimo i i ekskluzivni intervju s legendom beogradske Crvene zvezde, čuvenim fudbalerom i trenerom Vladimirom Petrovićem Pižonom.

U današnjem izdanju donosimo i izuzetno zanimljiv i aktuelan redovni prilog „RTV Extra“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.