TURIZAM

Jahorina sezonu počela s prihodima višim za čak 100 posto

Za skijaše će raditi prodajna mjesta Poljice, Ogorjelica, Bistrica i Rajska dolina, a svi će moći iskoristiti nevjerovatan popust na ski-karte

Jahorina: Izvanredna skijaška sezona. T. Krkbešević

Avaz.ba

10.12.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Na Jahorini nas očekuje izvanredna skijaška sezona ako se po "jutru dan poznaje", navodi se u saopćenju Olimpijskog centra Jahorina. Za prvih deset dana rada ski-centra, prihodi od prodaje ski-karata uvećani su za gotovo 100 posto u odnosu na isti period prošle godine, dok je, podsjećanja radi, prošla zimska sezona na Jahorini bila rekordna po svim parametrima.

Zahvaljujući sistemu vještačkog osnježavanja, stanje na jahoriniskim stazama je odlično i OC Jahorna će spremno dočekati Retro ski opening od 13. do 16. decembra 2018. godine kada će u pogon biti pušteni, pored ski lifta Poljice i šestosjed Poljice i Ogorjelica, i za najmlađe ski vrtić Poljice i novoizgrađeni ski vrtić Rajska dolina.

- Za skijaše će raditi prodajna mjesta Poljice, Ogorjelica, Bistrica i Rajska dolina, a svi će moći da iskoriste nevjerovatan popust na ski karte od 70 posto - navode u saopćenju.

Dobar porovod na Jahorini ne jenjava, tako će svi posjetioci Jahorine 15. decembra imati priliku da uživaju uz pjesme Crvene jabuke, dok se za 29. decembra 2018. sprema poseban spektakl, koncert Lepe Brene, kojim će na Jahorini početi novogodišnje slavlje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.