NAJAVA

U dvobroju "Dnevnog avaza" čitajte: Sreću ne donosi mjesto boravka

Avaz.ba

31.12.2018

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u dvobroju donosi ekskluzivni intervju s muzičkom zvijezdom Dinom Merlinom, ali i Miralemom Pjanićem.

Pročitajte koje su poruke Dine Merlina, šta je rekao o turneji „Hotel Nacional“, stanju u našoj zemlji, porodici...

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u „Minuti“ piše o građanima drugog reda.

U izdanju za ponedjeljak i utorak donosimo i priču o tome ko su, prema izboru našeg kolegija, domaće i strane ličnosti godine za 2018. Pročitajte ko je domaća, a ko strana ličnost godine i zašto. Saznajte i šta su za Novu godinu poželjele brojne poznate ličnosti i koje su njihove poruke za 2019. godinu.

Čak 21 javna ličnost govori za naš list.

Pročitajte i koji su događaji obilježili 2018. godinu, koje su krize, protesti i zločini koji će se pamtiti.

Saznajte ko stoji iza viralnog hita „Suade, ne u basamake, Medo je tamo“. Ko su autori videa, koji je nasmijao cijeli Balkan.

U nedjelju je održan novi skup "Pravda za Davida". Koje poruke su upućene i zašto je otkazan koncert Harisa Džinovića. Na kraju je morala reagirati i policija.

Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH, održao je godišnju pres-konferenciju, pročitajte šta je poručio.

Saznajte i koji su bh. velikani rođeni prvog dana u godini, ali šta je i Vidovita Džemila predvidjela u novoj 2019. godini.

Donosimo i intervju s novim premijerom KS Edinom Fortom. Ne propustite i intervju s advokatom Omarom Mehmedbašićem, ali i saznajte zbog čega je u Bijeljini zapaljena imovina advokata Duška Tomića.

Na stranicama Globusa donosimo priču o događajima koji su obilježili 2018.

U prilogu „Sport“ donosimo i ekskluzivni intervju s Miralemom Pjanićem. Pročitajte šta kaže zvijezda Juventusa o bh. selekciji, igračima... Za Sport govori i košarkaš Džanan Musa.

Na stranicama Jet seta saznajte koje su poznate dame pobjegle u toplije krajeve, dok u sportu rezimiramo koji su sportski događaji obilježili godinu.

U dvobroju donosimo i naša izdanja „Bh. biznis“, „Sport“, „Mali oglasi“, ali čitaoce čeka i poklon, kalendar s bh. reprezentativcima u nogometu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.