EMISIJE

Pogledajte šta je Samardžija, koji je sinoć uhapšen zbog ubistva Ostojića, otkrio u "Poligrafu"

On je povezivan i s likvidacijom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića

Avaz.ba

8.3.2019

Stefan Samardžija s Pala uhapšen je sinoć zbog ubistva Damira Ostojića (43) zvanog Šijan.

Samardžija je povezivan i s likvidacijom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića. On je u ekskluzivnoj ispovijesti za „Poligraf“ otkrio na koji način ga istražitelji povezuju s ovim slučajem.

Pogledajte šta je Samardžija govorio u emisiji "Poligraf'', koju vodi i uređuje Admir Aljimi, urednik Crne hronike „Dnevnog avaza“.

On je 27. februara otkrio detalje svog hapšenja zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Otkrijte i šta je tada rekao o poznanstvu s Milošem Obradovim, Nedeljkom Lizdekom i Srećkom Trifkovićem, koji su pritvoreni zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu pripadnika MUP-a Kantona Sarajevo.

On je prvi put otkrio na čijim su rukama pronađene barutne čestice te imaju li njegovi prijatelji čvrst alibi. Također je ispričao s kim su se na Palama tukli on i Obradov te šta su zabilježile kamere videonadzora.

Saznajte i šta je tada rekao o crnom Seat Leonu, kojim su se ubice dovezle na Alipašino Polje, te kakvi su rezultati DNK vještačenja u ovom predmetu.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.