NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko je dobio imovinu Adil-bega

Avaz.ba

11.3.2019

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju ekskluzivno donosi detalje presude Kantonalnog suda u Sarajevu o imovini Adil-bega Zulfikarpašića. Šta je navedeno u testamentu i kome ide sva pokretna i nepokretna imovina?

Naši novinari, iz izvora bliskim istrazi, otkrivaju da je paljenje automobila na Dobrinji naručila zanosna Naida Leis–Karić. Samo u „Dnevnom avazu“ čitajte zbog čega je atraktivna hostesa ovo učinila, ko joj je pomagao?

Naš ugledni kolumnista Bakir Hadžiomerović u „Minuti“ piše o „Bratstvu i kretenstvu“ te o jučerašnjem balu vampira u Višegradu.

Bili smo u Višegradu u zloglasnoj Dražvini, gdje su četnici i jučer orgijali. Ovo skandalozno okupljanje izazvalo je ogorčenje i zabrinutost te brojne reakcije ambasada u BiH, ali i političara. Fahrudin Radončić, lider SBB-a, koji je jučer među prvima osudio ovaj skup kazao je, između ostalog, da treba procesuirati pokrovitelje i učesnike fašističkih okupljanja. Čitajte i šta su ostali lideri stranaka kazali o četničkom skupu.

Donosimo i reakcije Delegacije EU, ambasada Britanije i SAD u BiH.

Otkrivamo na koji način Ministarstvo odbrane BiH ostaje bez 20 miliona KM.

U današnjem izdanju našeg lista donosimo ispovijest Šefika Ćufurovića, oca Ibre Ćufurovića koji će uskoro biti deportiran u BiH sa sirijskog ratišta, nakon što su koalicijske snage zarobile njega i stotine drugih pripadnika ISIL-a. U ovoj šokantnoj ispovijesti Šefik otkriva kako je njegov najmlađi sin Ibro otišao u Siriju, te gdje je bio prije toga i ko mu je bio mentor?

Danas pročitajte kolike su kazne za pijane pješake?

Donosimo i tešku životnu priču Saliha Mulalića, čiji je brat rođen, ubijen i ukopan 11 jula.

Novinari Crne hronike donose detalje iz istrage o likvidaciji Damira Ostojića Šijana. Kakva je uloga Stefana Samardžije?

Bili smo i u patroli s „crnim uniformama“.

Novinari Sporta donose sve detalje sukoba Veleža i Olimpika.

U današnjem izdanju prilozi "Bh. biznis" i "Sport".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.