NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Prva žrtva paklenih vrućina

Avaz.ba

13.8.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 13.08.2019.. Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ donosimo savjete ljekara kako se rashladiti na paklenim vrućinama koje su zahvatile našu zemlju, a koje su jučer uzele i prvu žrtvu. Pročitajte šta kažu Mostarci kako preživljavaju na +40 stepeni, ali i kako se s toplinama bore Trebinjci, gdje je jučer zabilježen 31 stepen.

Pročitajte i današnju kolumnu Bakira Hadžiomerovića pod nazivom „Ljetna fjaka“.

Poništen i sedmi tender za nabavku hrane. Otkrivamo bez koje hrane su ostali pripadnici Oružanih snaga. Otkrivamo i na koji način se bori Vlada USK kako bi spriječila odlazak mladih iz BiH.

Tokom ljetnih mjeseci povećana potrošnja. Pročitajte koliko je dijaspora ostavila novca u BiH.

U današnjem printanom izdanju saznajte i šta se to dešava u mostarskoj kompaniji “Aluminij” te zašto Finansijska policija Federacije ponovo ulazi u njihove prostorije.

Istražili smo kolike je probleme klasična metoda identifikacije donijela porodicama. Od 32 žrtve pročitajte koliko ih je pogrešno identificirano.

Na stranama Crne hronike donosimo ispovijest Demira Mešića, serijskog razbojnika koji robija skoro 20 godina u KPZ-u Zenica.

Na stranama Showbiza donosimo još jedan ekskluzivni intervju. Pročitajte šta je reper Rafael Raguči rekao našoj novinarki uoči večerašnjeg spektakla „Born in Ghetto“. Pripreme za spektakularni koncert koji će večeras biti održan u sarajevskoj Skenderiji uveliko su počele, a, bez sumnje, bit će završene na vrijeme. Odličnu zabavu obećavaju učesnici koncerta Raf Camora, Coby, Senidah, Goga Sekulić, Baka Prase i brojni drugi, a posebno domaćini Jala Brat, Buba Corelli i mladi pjevač Inass.

Na stranama Sporta još jedan ekskluzivni intervju. Za naš list govori Igor Bišćan, nekadašnja zvijezda evropskog prvaka Liverpula. Za „Dnevni avaz” prokomentirao je start nove sezone, ali i naš državni tim, mogući povratak među Redse na Enfild...

Ne propustite pročitati i šta se to dešava u Engleskoj i zbog čega bh. reprezentativac Sead Kolašinac ne smije izaći iz kuće.

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ poklanjamo priloge „Automarket“ i „Mali oglasi“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.