NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Policajci ga pijanog pustili na autoput, ubio dvoje!

Saznajte i šta se dešava s međudržavnim mostom Svilaj

Piše: Avaz.ba

17.10.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 17.10.2019. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, donosi šokantnu priču o stravičnoj nesreći 1. septembra, kada je vozač, vozeći u suprotnom smjeru, ubio sebe i mladog muzičara.

Otkrivamo ko ga je pustio pijanog na autoput i koji su policajci zbog očiglednog propusta suspendirani s posla.

Saznajte i šta se dešava s međudržavnim mostom Svilaj. Zašto još nema ni na vidiku graničnog prijelaza, a most će uskoro biti završen. Ko je kriv? Šta kažu iz UIOBiH, a šta iz Ministarstva prometa?

Komentar dana napisala je naša novinarka Maja Rener-Smajović.

Pročitajte i hoće li napokon biti zabranjen uvoz mesa iz zemalja Evropske unije i s kakvim se problemima susreću bh. privrednici. Šta je s izvozom mesa u Tursku...

Istražili smo i treba li osuđenicima ukinuti pravo plaćanja zatvorske kazne.

Na stranicama Globusa saznajte sve o velikim demonstracijama u Barceloni zbog presude separatistima.

Koga je VSTV jučer imenovao za zamjenike glavne tužiteljice Gordane Tadić, zašto je Monika Mijić odustala od utrke za sudiju Ustavnog suda FBiH i ko su novi čelnici općinskih sudova u Zenici, Srebreniku, Ljubuškom i Velikoj Kladuši.

Zašto je smijenjen tužilac Saša Labotić.

Saznajte i koji je novi režim za bh. građane uskoro na snazi te koja i kakva testiranja moraju proći pri ulasku u zemlje EU.

Donosimo i detalje stravičnog zločina u Sarajevu. Kako je zadavljena beba u Sarajevu, šta kažu u Tužilaštvu KS i kako je ovaj novi zločin šokirao mještane Alipašinog Polja?

Novinari Crne hronike otkrivaju šta se jučer dešavalo u Srednjobosanskom i Sarajevskom kantonu. Kako je sumnjivi Golf umakao policiji?

Na stranicama Jet seta pročitajte sve o uspjehu Sarajke Iris Bijedić. Kako je postala najbolja na “Griffith Collegeu” u Irskoj?

Sportske stranice rezervirane su za utakmice nogometne reprezentacije. Šta o porazu „Zmajeva“ kažu selektor i igrači? Hoće li Žuti ostati na klupi reprezentacije i možemo li se kroz baraž dočepati Evropskog prvenstva?

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.