REAKCIJE Poslanik SNSD-a uvrijedio kolegicu iz opozicije Jelenu Trivić

Nakon žestokog okršaja u NSRS, oglasili se iz PDP-a: Tamindžija nije ništa više od jednog primitivaca

Borenović poručio poslaniku SNSD-a da je pokazao koliko je nemoćan, slab i uplašen

Sl. M. / Avaz.ba
23.10.2019 17:44

Borenović odgovorio Tamindžiji

Foto: Avaz

Većina članova Kluba SNSD-a u NSRS treba da ustane i mirno sluša kada Jelena Trivić govori, jer joj ne mogu parirati po znanju, elokvenciji, časti i kulturi. Rekao je ovo predsjednik PDP-a Branislav Borenović reagirajući na uvrede koje je Trivić uputio poslanik SNSD-a Ilija Tamindžija.

On je tokom žustre rasprave s poslanikom Draškom Stanivukovićem na današnjoj sjednici NSRS spomenuo i Trivić. 

- Ja znam da je njegova Jeca profesorica zaljubljena u njega - kazao je Tamindžija, na što je reagirala i Trivić poručivši kako ima "dva sina i supruga", poručivši i potpredsjednici NSRS Željki Stojičić kako je trebala da je zaštiti.

Lider PDP-a je poručio kako je Tamindžija svojim ponašanjem i riječima u NSRS pokazao da "nije ništa više od jednog primitivaca, nedoraslog poziciji i koji na najgori način bruka instituciju NSRS".

Dodao je i kako je Trivić danas pokazala koliko je snažna osoba, ali da je ponosan na Ljubišu Krunića, Draška Stanivukovića i druge poslanike opozicije koji su svojom reakcijom na nedopustiv rječnik Tamindžije reagirali časno i ljudski.

- On ovim potezom pokazuje samo koliko je nemoćan, slab i uplašen. Na njegovu, ali i žalost čitavog SNSD-a, naišli su na tvrd orah, koji ništa ne može pokolebati u pravednoj borbi - istakao je Borenović.

NA VRH