NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Muslimović htio uništiti i Mašovića

Avaz.ba

15.11.2019

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 15.11.2019.. Avaz

„Dnevni avaz“, najtiražniji bh. politički dnevnik, u svom današnjem printanom izdanju objavljuje:

Saznajte kako i gdje su namještene utakmice te koji je sudija Premijer lige pod istragom.

Pročitajte sve o dokazima koje šalju bivši saradnici Fikreta Muslimovića, koji je najmonstruoznijim lažima pokušao ocrniti i neumornog tragača za bošnjačkim žrtvama Amora Mašovića. 

U intervjuu za naš list Milorad Dodik otkriva detalje posljednje, posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Na stranama Globusa pročitajte šta je bila tema razgovora Donalda Trampa i Redžepa Tajipa Erdoana te zašto se Vučić žalio Žozefu Dolu.

Istraživali smo koliko je našu zemlju napustilo stanovnika od 2013. godine te pročitajte sramotne ispovijesti migranata vraćenih s granice.

Na stranama Mozaika pročitajte priču o čudu od djeteta iz Srebrenice, petogodišnjem Saidu Šakiću.

Saznajte sve o projektu „Prvo solarno drvo općine Stari Grad“, koji ukazuje ne važnost korištenja obnovljivih izvora električne energije.

Pročitajte sve detalje sastanka Izetbegovića i Čovića o izmjenama Izbornog zakona.

Saznajte sve o velikoj buri koja se ovih dana digla u Zavidovićima nakon što je Općina raspisala javni poziv za prodaju stanova u zgradi koja je napravljena prije dvije godine, a čija je prvobitna namjena bila zbrinjavanje socijalno ugroženih građana

Pročitajte detalje istrage i hapšenja Ibre Bostandžije, koji je, braneći svoju kćerku Alemu i sebe, hicem iz pištolja ranio u glavu bivšeg zeta Adnana Tahirovića.

Influenserice Lejla Hajrović i Zorana Jovanović borave u Sarajevu, samo za naš list otkrile su mnoge pikanterije iz svog privatnog života.

Na stranama Sporta pročitajte razgovor s fudbalskim golmanom Ibrahimom Šehićem, koji će večeras protiv favorizirane Italije na zeničkom Bilinom polju 27. put biti na golu „Zmajeva“.

U današnjem izdanju "Avaza" donosimo i redovni prilog “TV Extra“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.