NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko je kriv

Piše: Avaz.ba

21.11.2019

Naslovna stranica "Dnevnog avaza". Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem printanom izdanju donosi sve detalje nove drame u Zavodu Pazarić nakon što je Sabina Ćudić  jučer prezentirala šokantne fotografije vezane djece. Postavlja se pitanje ko je kriv, a jučerašnja sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH bila je u sjeni ovog skandala, koji je obišao svijet.

O ovome je u Komentaru dana s naslovom "Najtamniji vilajet" pisao i naš novinar Amer Čulić. Ličnost dana je humanitarac Milenko Savić.

U današnjem "Avazu" pročitajte i detalje jučerašnje sjednice Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, na kojoj je, uz žestoku raspravu, odblokiran rad.

Otkrivamo i šta je pokazala konferencija "Pravo na pravdu" te šta je poručio njemački ekspert Rajnhard Pribe (Reinhard Priebe) nakon boravka u BiH.

Donosimo i zabrinjavajuće podatke - građani BiH antibiotike troše kao bombonice. Alarmantno je i da u BiH godišnje od zagađenja umre 5.000 ljudi, a o tome možete čitati u današnjem izdanju najtiražnijeg bh. lista.

Pročitajte i tužnu priču učesnika Specijalne olimpijade Hasana Sejdinovića, koji je branio boje BiH, a sada živi kao podstanar i bez ikakve perspektive.

Na stranicama Crne hronike pročitajte sve detalje pucnjave na Baščaršiji, u kojoj je upucana sekretarica "Grateksa".

Prošle su četiri godine bez presude za stravičnu nesreću na putu Doboj - Zenica, u kojoj je nastradao Senad Ridžal. Porodica žrtve traži zatvor za krivca.

Donosimo i priču uspješnog Tuzlaka Alipaše Selimovića, koji je glavno lice nove kampanje "Hugo Boss".

Za naš list govorio je i Zvjezdan Misimović, koji je analizirao igru naše nogometne reprezentacije i otkrio očekivanja od baraža.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.