EPILOG

Stanivuković objavio nalaz iz Hitne pomoći: Od udara mi je unutrašnji dio usne prokrvario

Ustupio i dokumentaciju koja potvrđuje ovaj slučaj

Lukač sinoć udario Stanivukovića u Narodnoj skupštini RS. Screenshot

Avaz.ba

24.12.2019

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka upoznati su sa jučerašnjim dešavanjima u Narodnoj skupštini Republike Srpske i u skladu sa tim utvrđuju činjenice i okolnosti, saopćeno je danas iz Policijske uprave.

- Nije zaprimljena prijava od narodnog poslanika Draška Stanivukovića u Policijskoj upravi Banja Luka u vezi s navedenim događajem - navedeno je u saopćenju.

Draško Stanivuković za O Kanal ispričao je na koji način je policija obaviještena o sinoćnjem događaju i kada će biti podnijeta krivična prijava.

- Krivična prijava će biti u četvrtak u 11 sati. Bio sam u hitnoj jučer da prijavim zato što mi je od udara unutrašnji dio usne prokrvario. Otišao sam da prijavim bolove u predjelu nosa i usta. Oni su me pitali od čega, ja sam rekao od udarca i rekli su da moraju obavijestiti policiju. Dežurni doktor je preda mnom obavijestio policiju. Što je interesantno, to je na ovjerenom dokumentu sa pečatom doktora Hitne pomoći u Banjoj Luci. Ta činjenica potvrđena je dokumentom - rekao je Stanivuković.

Stanivuković je ustupio i dokumentaciju koja potvrđuje ovaj slučaj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.