NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: 40 žena koje su ostale u Siriji

U intervjuu dana za "Avaz" je govorio Sifet Podžić, ministar odbrane BiH

Piše: Avaz.ba

3.1.2020

Naslovna stranica današnjeg izdanja "Dnevnog avaza". Avaz

U današnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“ otkrivamo imena više od 40 žena iz Bosne i Hercegovine koje se i dalje nalazi u izbjegličkim kampovima u Siriji nakon kraha Islamske države u toj zemlji!

Za naš list govorio je bivši borac Armije RBiH Fikret Dedić. Pročitajte kako je izdržao  50 dana u zatvoru.

Komentar dana pisao je Fahir Karalić: Zatupi, zaglupi.

Nadležni kontroliraju provođenje zakona, a najviše kazni podijeljeno je u Sarajevu. Otkrivamo koliko je roditelja kažnjeno jer nisu vakcinisali svoju djecu.

U intervjuu dana za "Avaz" je govorio Sifet Podžić, ministar odbrane BiH. Za naš list govorio je o NATO putu BiH, modernizaciji Oružanih snaga te očekivanjima od novog saziva Vijeća ministara, koje je pretposljednjeg dana prošle godine održalo svoju prvu sjednicu.

Ličnost dana je Zlatan Ibrahimović: Novi početak kralja.

Nastavljena blokada Autobuske stanice u Zenici, a radnici su poručili da će od sutra stupiti u štrajk. Pročitajte koji su njihovi zahtjevi.

Bili smo u migrantskom centru Bira u Hadžićima i razgovarali smo s mještanima. Pročitajte zašto mještani Hadžića i Blažuja dolaskom zime žive u strahu.

Emir Pehlivanović priznao je pljačku banke, a u svom prvom iskazu otkrio je zašto je pucao na policiju. On je 31. decembra prošle godine iz poslovnice “Raiffeisen banke” u sarajevskom naselju Nova Otoka oteo novac te pucao na policiju.

Na stranama Sporta otkrivamo kojim igračima Sarajeva istječe ugovor i šta uprava kluba smjera i namjerava u vezi s tim.

Danas poklanjamo i revijalni prilog "RTV Extra".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.