DETALJI

Ovo je čovjek od kojeg je pobjegla Mirzeta Ibrahimović: Maltretirao je stolar Sulejman

Kada je u decembru odlučila napustiti Mirsada, on je sedam dana hodao po Tuzli i tražio je

Mirzeta Ibrahimović i Sulejman Spahić. Facebook

Piše: Avaz.ba

8.2.2020

Mirzeta Ibrahimović koju je nevjenčani suprug Mirsad Terzić danas vratio, 26. decembra se preudala za stolara Sulejmana Spahića u Ilijašu, saznaje "Avaz". 

Mirzeta tvrdi, kako ističe naš sagovornik, da ju je čovjek kome je otišla, Sulejman Spahić iz Ilijaša, često malteretirao, te je nakon što je telefonom razgovarala s Mirsadom, odlučila vratiti mu se.

- Kad smo ih vidjeli zajedno u kafiću, svi smo se obradovali. Ona priča da je ovaj stolar kome se bila udala svaki dan pio i galamio na nju - kaže naš izvor.



Mirzeta i Mirsad po povratku iz Ilijaša. Čitalac

Podsjetimo, Terzić je policiji prijavio nestanak supruge 26. decembra, nakon što je nije zatekao u kući po povratku s posla. Potraga za Mirzetom je pokrenuta dva dana kasnije, a nakon izvjesnog vremena objavljeno je da se preudala. 

- Ona Mirsada nije napustila zbog neimaštine. Narod svašta priča. Teško žive, to je tačno, ali je Mirsad vrijedan i osigura im sve što je potrebno. Činjenica je da je voli. Bio je lud ovih dana dok je nije bilo. On je operisan prije sedam dana i čim je izašao iz bolnice, otišao je po nju u Ilijaš - ističe naš sagovornik. 


Mirsad Terić se trudi osigurati osnovno Mirzeti i sebi. Čitalac

Podsjetimo, Mirsad je danas vratio svoju nevjenčanu suprugu Mirzetu Ibrahimović, a njihov dolazak u Banoviće izazvao je veliku pažnju poznanika. Oni su, kako je rekao naš sagovornik, sakupili nešto novca i poklonili ga Mirsadu kako bi Mirzetu odveo na pitu.

Mirsad Terić na poslu. Čitalac

- Kada je Mirzeta u decembru odlučila napustiti Mirsada, on je sedam dana hodao po Tuzli i tražio je - rekao je naš izvor. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.