NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Ko je ugrozio izvoz mesa u Tursku

Ne propustite pročitati o sastanku koji je Radončić održao s gradonačelnikom Tuzle Imamovićem u vezi sa problemima koje ovaj grad ima s velim brojem ilegalnih migranata

Avaz.ba

8.3.2020

Naslovna stranica "Dnevnog avaza" za 8. mart 2020.. Avaz

"Dnevni avaz", najtiražniji bh. politički dnevnik, u današnjem izdanju donosi detalje afere oko izvoza mesa iz Bosne i Hercegovine u Tursku. 

Donosimo i priču o zahuktalim radovima na Koridoru 5C i kako je Hercegovina pretvorena u veliko gradilište. Pročitajte i šta će SDA, SBB i DF predložiti u vezi sa Mostarom.

Komentar dana pisala je Zijada Karić.

Donosimo i šta je splitski Županijski sud odlučio u slučaju bivših pripadnika HVO-a koji su optuženi za ratne zločine.

Ličnost dana je Martina Fišić.

Na stranicama Globusa više detalja o događajima s koronavirusom u Italiji, ali i u svijetu. Gdje je trenutno najveće žarište i gdje je najteže stanje? Možete pročitati i o detaljima hapšenja članova kraljevske porodice u Saudijskoj Arabiji.

Saznajte i šta se događa u Višegradu nakon što su članovi ravnogorskog pokreta najavili novo okupljanje u ovom gradu.

Donosimo i kako zbog slabe kontrole domaćeg tržišta ispaštaju građani i zbog čega su svake godine sve skuplje životne namirnice, a priča iz Sanskog Mosta govori o finansijskim problemima tamošnje bolnice.

Na stranicama Crne hronike pišemo o Mirku Muharemoviću, koji je misteriozno nestao nakon što mu je kuća izgorjela u selu kod Mokrog.

Stranice Sporta donose intervju sa Mehmedom Baždarevićem, izvještaje s utakmica Premijer lige BiH, kao i detalje meča Dejvis kupa u kojem je reprezentacija BiH nadigrala Južnu Afriku.

U današnjem izdanju pročitajte i prilog "Panorama". Donosimo intervju s legendarnim glumcem Slavkom Štimcem, kao i priču o vječnoj ljubavi između Gabi Novak i Arsena Dedića.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.