NAJAVA

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: Pandemija!

Avaz.ba

12.3.2020

Naslovnica "Dnevnog avaza" za 12.03.2020.. Avaz

Najtiražniji bh. dnevni list "Dnevni avaz" u današnjem printanom izdanju donosi glavnu priču da je Svjetska zdravstvena organizacija zvanično donijela odluku i proglasila globalnu pandemiju koronavirusa.  

Donosimo sve o jučerašnjim sastancima kriznih štabova, a također u današnjem izdanju donosimo i specijalni dodatak "Kako se zaštititi od koronavirusa".

Saznajemo da su ministri Bisera Turković i Sifet Podžić po dolasku u Sarajevu na aerodromu zbog koronavirusa popunili obrasce. Pročitajte i Komentar dana našeg novinara Admira Aljimija.

Ekskluzivno donosimo svjedočenje fudbalskog reprezentativca BiH Ervina Zukanovića, fudbalera SPAL-a, o životu u Italiji u kojoj hara koronavirus.

Pročitajte sve o jučerašnjoj akciji u Tuzli, gdje su migranti s platoa Autobuske stanice u centru grada prevezene i smješteni u Centar u Blažuju.

Istražili smo šta nam donose brojne aukcije vrijednosnih papira. Koliko miliona dugova koštaju BiH puta ka Evropskoj uniji?

Razgovarali smo s bivšim načelnikom Srebrenice Ćamilom Durakovićem. Pročitajte šta nam je poručio u dramatičnoj poruci.

Donosimo sve o jučerašnjoj cjelodnevnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta BiH. Poslanici usvojili samo jedan zaključak.

U Kantonu Sarajevu usvojen budžet za 2020. godinu. Pročitajte sve o tome na stranama Sarajevskog kantona.

Na Crnoj hronici saznajemo kako je pala najopasnija narkogrupa i kako su u BiH uvezli tone skanka. Otkrivamo detalje naručenog ubistva koje je pokušao zenički kriminalac.

Na jet setu pročitajte naš razgovor sa reperom Ognjenom Jovanovim.

Na sportu donosimo analizu zašto na spisku Duška Bajevića nema Sarića, Jajala, Demirovića...

Također, ispitali smo da li je upitno održavanje Ljetnih olimpijskih igara u Tokiju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.