PODRŠKA

"BH Telecom" uputio javni poziv školama kako bi se što većem broju učenika omogućio pristup online nastavi

Kako bi im život u ovim okolnostima učinio lakšim

"BH Telecom" uputio javni poziv školama. Ilustracija

Avaz.ba

22.3.2020

Sa ciljem nesmetanog odvijanja online nastave,"BH Telecom" je pozvao predstavnike osnovnih i srednjih škola da dostave podatke o učenicima koji trenutno nemaju pristup internetu, kako bi u skladu sa svojim tehničkim mogućnostima i mrežnim kapacitetima omogućio pristup online nastavi što većem broju učenika.

Podaci koji trebaju biti dostavljeni "BH Telecomu" su:  naziv i adresa škole, broj telefona škole i e-mail adresa škole za kontakt te spisak sa imenima i prezimenima učenika koji nemaju internet, njihove adrese stanovanja i telefone učenika/roditelja za kontakt. 

E-mail adresa na koju predstavnici škola BH Telecomu dostavljaju navedene podatke, kao i eventualne upite je [email protected]

- Ovo je još jedna akcija kojom "BH Telecom" želi pružiti podršku školama i građanima kako bi im život u ovim okolnostima učinio lakšim. Pristup i korištenje interneta koji bude omogućen djeci kao rezultat ovog javnog poziva bit će besplatan dok traje situacija izazvana koronavirusom.  Ostanimo povezani. Sad više nego ikad - poručuju iz ove kompanije.

Sve o koronavirusu čitajte na ovom linku: https://avaz.ba/tag/82572/koronavirus

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.