PREDSJEDNICA GLAVNOG ODBORA NAŠE STRANKE

Ćudić: Nisam u sukobu s Kojovićem zbog Konakovića, ali o svemu vodimo rasprave

Pojedini mediji objavili su da se članica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić protivi približavanju Narodu i pravdi

E. H. / Avaz.ba
19.06.2020 19:01

Ćudić: Gotovo svaki dan se vidim sa kolegama, uključujući kolegu i prijatelja Kojovića

Foto: Arhiv

Glasanje na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo o izmjeni fašističkih naziva i ulica u Sarajevu izazvalo je i malu pometnju u redovima četvorke, a prije svega u redovima SDP-a i Naše stranke.  

Podsjećamo, na posljednjoj sjednici kantonalne skupštine u Sarajevu, inicijativa SDP-a pala je, a jedan od razloga bio je što tu inicijativu nije podržala stranka Narod i pravda na čelu sa Elmedinom Konakovićem.

Pojedini mediji objavili su da se članica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić protivi približavanju Narodu i pravdi što potencira Predrag Kojović, a na osnovu mišljenja jednog od osnivača Naše stranke Dine Mustafića koje je iznio u današnjem izdanju našeg lista. 

Tragom ove informacije kontaktirali smo Sabinu Ćudić koja je za „Avaz“ kazala "ne zna o čemu govore".

  • Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović
    Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović Foto: Arhiv
- Gotovo svaki dan se vidim sa kolegama, uključujući kolegu i prijatelja Kojovića, tako da bih znala da smo u bilo kakvom konfliktu. U Našoj stranci svakodnevno vodimo razgovore i rasprave o političkoj situaciji u BiH, trenutni fokus nam je apsolutno na Mostaru gdje ćemo održati i sjednicu Predsjedništva u ponedeljak – kazala nam je Ćudić.  

Dodala je da za utorak zakazana i sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

- Pred nama su jako važni procesi, fokus je na tome – zaključila je Ćudić.

Komentari

NA VRH