NESKRIVENI NACIONALIZAM

Magazinović: Dodikov prijatelj Bošnjak mi je rekao, Milorad više nije isti čovjek

Dodik je članicu CIK-a spomenuo u kontekstu donošenja odluka o poništavanja izbora na određenim biračkim mjestima u Doboju i Srebrenici, kazavši kako su takve odluke išle u korist Bošnjaka

N. Aj.
  • Magazinović komentirao Dodikove istupe

    Magazinović komentirao Dodikove istupe

    Foto: Avaz


Nakon što je predsjedavajući Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas kazao da se ne kaje zbog riječi koje je izgovorio na prošloj konferenciji za novinare za članicu CIK-a Vanju Bjelicu-Prutina, jer, kako kaže, govorio je istinu, oglasio se i Saša Magazinović, zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BIH.

Razgovarao sam sa Dodikovim dugogodišnjim prijateljem, Bošnjakom. Kaže da ga je stid koliko je puta nekome rekao da Dodik zapravo nije nacionalista, jer ovo što sada demonstrira je upravo neskriveni nacionalizam. Kaže da to nije više taj čovjek sa kim se družio - napisao je Magazinović na Twitter profilu.

Podsjetimo, Dodik je članicu CIK-a spomenuo u kontekstu donošenja odluka o poništavanja izbora na određenim biračkim mjestima u Doboju i Srebrenici, kazavši kako su takve odluke išle u korist Bošnjaka.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na