REAKCIJE

Ednan Drljević: Sebija Izetbegović ne priča o meni, nego o sebi

Drljević dodaje kako vidi da on Sebiji nešto smeta, ali ne zna zašto

Drljević: Imam dvije licence. Avaz

Piše: Z. Karić

11.4.2021

Nakon što je Sebija Izetbegović, direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu (KCUS), javno napala uglednog infektologa Ednana Drljevića iz Opće bolnice u Sarajevu te ga opzužila kako nema licencu, oglasio se i sam Drljević. Kako nam je kazao on jedini u Bosni i Hercegovini ima dvije licence i to licencu Zeničko-dobojskog kantona koja vrijedi godinu i nešto te ovu iz Liječničke komore Kantona Sarajevo.

- To što priča Sebija Izetbegović to nema nikakve veze s mozgom. Ja sam jedini koji ima dvije licence, a ona non stop priča nešto drugo. Zaista ne znam zašto to radi i čime je izazvana. Mislim to je toliko bezveze da ja nemam riječi, a sve što ona priča to samo govori o njoj – kaže Drljević.


Licenca doktora Ednana Drljevića. Avaz

Drljević dodaje kako vidi da on Sebiji nešto smeta, ali ne zna zašto.

- Šta mene dira? Niti imam kakve veze s respiratorima niti s njom. Radim u drugoj firmi i bavim se drugim pacijentima. Zaista nemam pojma čemu sve ovo. Tu nešto definitivno ne štima. Šta se mene uhvatila. Mislim, meni je to ispod svakog nivoa. Nešto nije uredu s tim osobama koje to rade – ističe Drljević.

Kako navodi prvi je na Balkanu počeo da se bavi covid pacijentima te ima i neke vidljive rezultate iza seba, a sad ga napadati i nešto govoriti zaista je dno dna.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.