SAOPĆENJE

SBB: Zašto Komšić i Džaferović 40 dana šute da se pred njima testirala ideja podjele BiH?

Zašto su kalkulantski sve krili od javnosti cijelih mjesec i pol i tek se sada sjetili da informaciju plasiraju javnosti?

SBB: Izgubljeni Komšić i nesposobni Džaferović dozvolili su da se u zgradi Predsjedništva raspravlja o ideji „mirnog razlaza“. SBB

A. K.

12.4.2021

Povodom današnje skandalozne potvrde člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, da je prilikom zavnične posjete predsjednika Slovenije Boruta Pahora našoj zemlji 5. marta ove godine, otvoreno diskutovano o mogućnosti „mirnog razlaza“ u BiH, SBB saopćava da činjenica da se uopšte razgovara antidržavnim opcijama ukazuje na nedržavnički i poluizdajnički odnos.

Njihovo saopćenje prenosimo u cjelosti.

- Činjenica da su članovi Predsjedništva Željko Komšić i Šefik Džaferović dozvolili da se prilikom posjete predsjednika Slovenije uopće razgovara o protuustavnim i antidržavnim opcijama, kakva je “mirni razlaz“, zvanično potvrđuje da je zloćudna šutnja Komšića i Džaferovića, doživjela potpuni domaći, regionalni i međunarodni fijasko!

Umjesto da su prekinuli sastanak onog momenta kada je predsjednik Slovenije otvorio temu „mirnog razlaza“ u BiH, sazvali pres konferenciju i javno osudili agresivan nasrtaj na suvernitet međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine, pa javno i zvanično tražili od Evropske unije da se očituje o tom skandaloznom činu, izgubljeni Komšić i nesposobni Džaferović dozvolili su da se u zgradi Predsjedništva raspravlja o ideji „mirnog razlaza“.

Nedržavnički je i poluizdajnički odnos i činjenica da spomenuti dvojac cijelih 40 dana šuti i krije od domaće javnosti i patriota da im je neko u lice rekao i testirao podjelu države Bosne i Hercegovine na čijem su čelu. Zašto su kalkulantski sve krili od javnosti cijelih mjesec i pol i tek se sada sjetili da informaciju plasiraju javnosti? Da se retroaktivnim patriotizmom možda ne skreće pažnja javnosti sa nesposobnosti njihove vlasti, koja još samostalno nije nabavila niti jednu vakcinu i da ljudi masovno umiru od koronavirusa i pogrešnih respiratora i to bez ikakvih političkih posljedica - saopćeno je iz SBB-a.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.