VRHOVNI SUD FBIH

Arijana Memić: Nikada vam nećemo oprostiti Dženana ni što ste štitili njegove ubice

Prijedlog Federalnog tužioca Vlade Miškovića jeste da se izvrši novo vještačenje na okolnosti saobraćajne nesreće i saslušanje Ištvana Bodola kao svjedoka što je predsjednik vijeća odbio rekavši da Vrhovni sud FBiH neće voditi istragu

Arijana i Muriz Memić pri dolasku na ročiste. M. Haskić

Piše: Ad. A.

6.7.2021

Arijana Memić, sestra ubijenog mladića Dženana na svom Facebook profilu reagirala je na pokušaj tužioca Miškovića da na mala vrata u spis uvede nalaz kontroverznog vještaka Ištvana Bodola iz Subotice, a koji je odbio i Kantonalni sud u Sarajevu jer je besmislen.



Faksimil statusa Arijane Memić. Screanshot

-Nalazimo se u Vrhovnom sudu FBiH, vijeće je zatražilo pauzu od 30 minuta. Prijedlog Federalnog tužioca Vlade Miškovića jeste da se izvrši novo vještačenje na okolnosti saobraćajne nesreće i saslušanje Ištvana Bodola kao svjedoka što je predsjednik vijeća odbio rekavši da Vrhovni sud FBiH neće voditi istragu. Nikada nećemo odustati! Nikada vam nećemo oprostiti Dženana, a ni to što ste pokušali zaštititi njegove ubice, to neka vam bude jasno! Ovo je zadnji ispit za Vrhovni sud FBiH, nadamo se da su pravilno shvatili ono što govori naš advokat, gospodin Ifet Feraget. Ne pojaviše se ni Mutapi danas na ponovljenom suđenju pred Vrhovnim sudom FBiH da postave imovinskopravni zahtjev. Šta se to dešava – zapitala se Arijana Memić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.