LIDER PDP-A

Borenović: Bandite, kriminalce i lopove moramo prozivati

Jedna je ona Sonja Vulić koja je dobila 17.000 glasova manje nego na onim kriminalnim izborima, rekao je Borenović

Fu. M.

Branislav Borenović

Foto: Avaz


Imamo Tunjice, Foču, Kulu, pa neka ih rasporede, naveo je lider PDP-a Branislav Borenović tokom partijskog Sabora u Doboju, govoreći o proteklim izborima i činjenici da je na ponovljenim izborima u tom gradu gradonačelnik Boris Jerinić imao oko 15.000, a nosilac liste SNSD-a Sanja Vulić oko 17.000 manje glasova nego na redovnim izborima kada je opoziciji onemogućeno posmatranje izbora.

- Sadašnji gradonačelnik Boris Jerinić bolje da je stanovnik Tunjica, Kule ili Foče. Ne samo on, nego i njegovi partneri u izbornom banditizmu. Jedna je ona Sonja Vulić koja je dobila 17.000 glasova manje nego na onim kriminalnim izborima, a drugi je Obren Petrović, čiji su najbliži članovi porodice dobili takođe 17.000 glasova manje nego na pokradenim izborima - rekao je Borenović.

On je rekao da je to dovoljan pokazatelj da je tim ljudima mjesto u zatvoru, a ne u skupštinskim i gradonačelničkim foteljama:

- Ja ovo kažem javno. Jer bandite, kriminalce i lopove moramo prozivati. I oni imaju obraza govoriti o budućnosti Republike Srpske. Sram ih bilo - kazao je Borenović.

NA VRH

Podijeli članak na