SAOPĆENJE

SBB-u u Tuzli danas pristupilo novih 30 članova, među njima i ljekari

Predsjednik tuzlanske organizacije SBB-a Nedžad Hamzić kazao je da im se Tuzlaci svakodnevno javljaju i žele postati dijelom Saveza

SBB-u pristupilo 30 novih članova. SBB

E. T.

12.8.2021

Savezu za bolju budućnost BiH svakodnevno pristupaju novi članovi, a Gradska organizacija SBB-a u Tuzli danas je upisala novih 30 aktivista. U prostorijama Gradskog odbora upriličena je svečanost na kojoj su novim članovima uručene kartice i poželjena im je dobrodošlica u jato SBB-a.


SBB-u u najvećoj mjeri pristupaju mladi i obrazovani kadrovi. SBB

Predsjednik tuzlanske organizacije SBB-a Nedžad Hamzić kazao je da im se Tuzlaci svakodnevno javljaju i žele postati dijelom Saveza. 

Ističe da su to u najvećoj mjeri mladi i obrazovani kadrovi koji se žele aktivirati u borbi za bolje i pravednije društvo.


Prije dva dana u SBB-u je pristupila i mlada doktorica medicine Dalila Zildžić. SBB

- Danas je pristupnice potpisalo 30 osoba. Prije dva dana u SBB je ušla mlada doktorica medicine Dalila Zildžić. Dakle, mi svakodnevno jačamo i nećemo stati. Gotovo svi koji nam dolaze u SBB-u i predsjedniku Fahrudinu Radončiću vide snagu i nadu koja im može osigurati bolju budućnost u BiH. Mladi žele prosperitet, posao i sigurno društvo u kojem mogu zasnivati porodice. I upravo je SBB stranka kojoj je to prioritet, uz, naravno, borbu za Bosnu i Hercegovinu, bošnjački narod i sve druge građane – rekao je Hamzić.

Današnji prijem samo je dio kontinuiteta masovnog pristupanja SBB-u u tuzlanskoj regiji. SBB

Inače, današnji prijem samo je dio kontinuiteta masovnog pristupanja SBB-u u tuzlanskoj regiji, jer je prije tri mjeseca u gradu soli Savez primio čak 167 novih članova, a 20 u Banovićima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.