U DANAŠNJEM DVOBROJU AVAZA

U revijalnom prilogu „Panorama sedmice“ donosimo ekskluzivni intervju s Metom Dejmonom: Šta zaista mislim o Bušu i Trampu

U revijalnom prilogu „Panorama sedmice“ donosimo svjetski ekskluziv s Metom Dejmonom koji za naš list govori o novom filmu, privatnom životu, politici, pandemiji...

Piše: Avaz.ba

14.8.2021

Naslovna strana „Panorama sedmice“. Avaz

Najtiražniji i najutjecajniji printani i internet-medij u Bosni i Hercegovini „Dnevni avaz“ danas poklanja novinu u novini.

revijalnom prilogu „Panorama sedmice“ donosimo svjetski ekskluziv s Metom Dejmonom koji za naš list govori o novom filmu, privatnom životu, politici, pandemiji... 

Pročitajte i intervju s Jaroslavom Lindenbergom, ambasadorom Poljske u BiH. U intervjuu za „Avaz” Lindenberg govori o životu u BiH, iskustvima iz Poljske tokom komunizma, slici koja o njegovoj zemlji vlada u zapadnim medijima te potencijalima koje vidi u našoj zemlji.

Robert Pešut Magnifico govori o muzici, ulogama koje nije odigrao, saradnji s Bjelogrlićem... Sebe naziva šarlatanom, jer se bavi takvim poslom.

Ličnost sedmice je Edin Džeko, kapiten reprezentacije BiH: Novi vođa navale Intera.

U ovosedmičnoj analizi pročitajte šta otkrivaju ključni statistički podaci. Pročitajte gdje se bolje živi - u Federaciji ili RS, gdje su najveće plaće, a gdje najmanje.

Od zanimljivih destinacija, ove sedmice izdvajamo čuveni Santorini koji je oaza za odmor i zabavu. 

Zašto je "Otvoreni Balkan" dobra stvar za region otkriva Slaviša Tasić, doktor ekonomskih nauka i profesor ekonomije. Ne propustite pročitati i zanimljive presije: SDA je majka korupcije, a Bakir je njen princ; Memija, pucaj, Fadil je na odmoru; Urokljive oči na Grbavici; Amerika ’potopila’ Komšića i Džaferovića.

U rubrici Plava krv donosimo: Odjevne kombinacije Kejt Midlton i Leticije od Španije. Utjecaj kraljevske mode na svijet poželjnog stila i industriju luksuza raste iz godine u godinu. U tom smislu impresivnu ulogu igraju upravo britanska vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (Kate Middleton) i španska kraljica Leticija (Letizia).

Pročitajte i savjete za šminkanje tokom visokih temperatura. Teška šminka tokom ljeta odlazi u zaborav, zbog vrućine i znojenja, mora jednostavno nestati. Dnevni make-up, umjesto da uljepša, pretvori lice nalik platnu razmazanim bojama.

Dnevnik je pisala Elma Tataragić, selektorica Takmičarskog programa - igrani film i Takmičarskog programa - kratki film SFF-a: Sretna sam što sam dio ovog ludila, živio film!


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.