POTPREDSJEDNIK PDP-A

Crnadak: Sramota je da SNSD kažnjava Banju Luku zbog poraza na lokalnim izborima

To vratiti kao bumerang na narednim izborima, kada će zajednički kandidati opozicije i PDP ostvariti ubjedljivu pobjedu, rekao je Crnadak

N. Aj.

Igor Crnadak

Foto: Arhiv


Za PDP RS je na prvom mjestu i nikada ne može biti nikakvih pregovora oko njenih nadležnosti, ustavnog položaja i zaštitnih mehanizama poput entitetskog glasanja i zaštite vitalnog interesa, rekao je potpredsjednik PDP-a i narodni poslanik Igor Crnadak tokom posjete najudaljenijoj banjalučkoj mjesnoj zajednici Kmećani, gdje je izabrano novo mjesno rukovodstvo PDP-a.

Crnadak je naglasio da je posljednju sjednicu Narodne skupštine Republike Srpske obilježio primitivan i skandalozan nastup člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, koji nije mogao da podnese činjenicu da više nema većinu za svoje prijedloge i da su čak i Željka Cvijanović i Radovan Višković podržali prijedlog da se u Narodnoj skupštini provede rasprava o kriminalu za vrijeme korona nabavki.

Podvukao je da će PDP u Banjoj Luci nastaviti da radi u korist građana, rješavajući infrastrukturne i druge probleme, uprkos opstrukcijama SNSD-ove skupštinske većine u gradskoj skupštini.

- Sramota je da SNSD kažnjava Banju Luku zbog poraza na lokalnim izborima, ali će im se to vratiti kao bumerang na narednim izborima, kada će zajednički kandidati opozicije i PDP ostvariti ubjedljivu pobjedu - rekao je Crnadak.

Sastanku je prisustvovao i Jovo Savanović, odbornik u Skupštini grada Banja Luka i sekretar Gradskog odbora PDP-a Banja Luka Zoran Savanović.

Više o temi Igor Crnadak

POTPREDSJEDNIK PDP-A
Crnadak prijavio Dodika zbog prijetnji
NA VRH

Podijeli članak na