NAJLUĐA NOĆ

Fešta na otvorenom: Indira Levak se u Mostaru pobrinula za energičan početak Nove godine

Više od 10.000 Mostaraca, ali i gostiju iz cijele BiH, kao i iz susjednih zemalja, okupili su se večeras na Šetalištu, gdje je priređen doček Nove godine na otvorenom

Piše: M. Smajkić

1.1.2022

Indira Levak napravila sjajnu zabavu - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9

Više od 10.000 Mostaraca, ali i gostiju iz cijele BiH, kao i iz susjednih zemalja, okupili su se večeras na Šetalištu, gdje je priređen doček Nove godine na otvorenom.

Sve njih je, uz nazdravljanje šampanjcem, zajedno s gradonačelnikom Mostara, Mariom Kordićem i uz spektakularan vatromet, uvela energična Indira Levak ex Vladić, zaželjevši im zdravlje, sreću i ljubav.

Prethodno, sjajnu zabavu okupljenim na Šetalištu priredila je grupa „Twix“, a dobro raspoloženje i odlična atmosfera vladala je i nedaleko od velike pozornice ispred kućica postavljenih u okviru ovogodišnjeg „Adventa“, a koje su svojom gastro ponudom upotpunile praznični ugođaj.

Zbog izuzetne posjećenosti i dolaska brojnih turista posebna pažnja je posvećena sigurnosnom aspektu pa su za novogodišnju noć angažovani brojni pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, među kojima i „specijalci“.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.