NOVI TRŽNI CENTAR

Milionska investicija: Izgradnja "Binga" u Čeliću ide po planu

U novom tržnom centur Bingo planiran je restoran, igraonica i dodatni prateći sadržaj te veliki parking prostor, tako da će ovo biti jedno lijepo mjesto porodičnog okupljanja i odlične kupovine

E. Ć.

16.2.2022

Čelić: Izgradnja napreduje po planu. Akta

Izgradnja tržnog centra u Čeliću, jedne od najveće bh. kompanije "Bingo" napreduje po planu.

Nakon što je obavljen razgovor sa investitorom, potvrđeno je kako se završetak gradnje i otvaranje objekta planiraju početkom proljeća. Inače, u novom tržnom centur Bingo planiran je restoran, igraonica i dodatni prateći sadržaj te veliki parking prostor, tako da će ovo biti jedno lijepo mjesto porodičnog okupljanja i odlične kupovine, piše "Akta".

U okviru ovog kompleksa također je planirana izgradnja hladnjače za otkup poljoprivrednih proizvoda, te benzinska pumpa.

- Ulaganje kompanije poput Binga za općinu Čelić znači puno, prije svega bolji i brži investicijski razvoj, a također i veliki broj novog zapošljavanja osoba sa područja naše općine. Moram istaći da smo veoma zadovoljni timo što smo uspjeli privući ovako veliku i ozbiljnu kompaniju - izjavio je Općinski načelnik Admir Hrustanović, piše "Akta".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.